Bij het (ver)kopen van een woning of bedrijf spelen belangrijke zaken een rol. Het is de kunst om al deze aspecten stuk voor stuk goed te doorgronden, met het uiteindelijke doel het geheel perfect te laten aansluiten bij uw woonwensen en levensstijl.

Ons bedrijfslogo beeldt uit de mix van kennis en vaardigheden. Kennis op het gebied van bouwkunde, onderhoud, juridische zaken, ruimtelijke ordening, etc. Aangevuld met jarenlange ervaring in de vastgoed sector in noord Nederland. U kiest de ‘kleur’ voor al deze uitgangspunten. Onze uitdaging is, dit mèt u en voor u om te zetten in een klinkend eindresultaat. Doorslaggevend daarbij is de juiste mix te vinden van professionaliteit en uitstekende commerciële- sociale vaardigheden.

Verkopen:
Vanaf het maken van de eerste afspraken tot en met de oplevering van uw woning voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk. Gedurende het hele traject heeft u één aanspreekpunt, deze aanpak staat garant voor flexibiliteit, goede communicatie en slagvaardigheid.
Met kantoor aan huis werkt het efficiënt en zijn we op werkdagen tot 20.00 uur bereikbaar. Makkelijk voor u, maar zeker ook voor de belangstellenden voor uw woning of bedrijf. Internet is onze etalage, dus daar investeren we in innovatie:
“Onze presentatie van uw pand………. staat als een huis”.

Kopen:
Bij aankoopbegeleiding gaat het om ù; uw woonplezier! U zoekt een makelaar die natuurlijk objectief de bouwkundige staat en de reële waarde vaststelt, maar vooral een actieve ´meedenker´ hoe uw wensen kunnen worden gerealiseerd. Vanzelfsprekend wilt u maximaal profiteren van de huidige marktsituatie en gaan we scherp voor u onderhandelen. Belangrijk daarbij is ook het uitsluiten van risico’s; bij twijfel adviseren wij aanvullend specialistisch onderzoek. Ook voor uw bedrijfshuisvesting bent u alleen tevreden met een maatkostuum.

In de huidige hectische markt zijn er volop kansen om uw persoonlijke wensen in te vullen. Wilt u een kosteloos advies voor een slagvaardige aanpak?
Mail of bel ons; we zijn u graag van dienst.

Peter Riem Vis
Makelaar - register taxateur
Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed