Vorige | Volgende
Verkocht

Langeloerduinen 2 55 NORG

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0594-632273

info@riemvismakelaars.nl

Omschrijving

Op een prachtige lokatie in het bos gelegen BOUWKAVEL voor een RECREATIE WONING. Rustig gelegen op circa 1 km van het dorpscentrum met winkels, cafe's, restaurants, overdekt zwembad, manege, etc. U koopt een appartementsrecht van 150 vierkante meter grond voor het bouwen van een woning en u wordt mede eigenaar van totaal 11 hectare van de vereniging van eigenaren "De Natuurvrienden Norg". Op de...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
In bosrijke omgeving

Omschrijving

Op een prachtige lokatie in het bos gelegen BOUWKAVEL voor een RECREATIE WONING. Rustig gelegen op circa 1 km van het dorpscentrum met winkels, cafe's, restaurants, overdekt zwembad, manege, etc.

U koopt een appartementsrecht van 150 vierkante meter grond voor het bouwen van een woning en u wordt mede eigenaar van totaal 11 hectare van de vereniging van eigenaren "De Natuurvrienden Norg". Op de website van de vereniging vindt u aanvullende informatie.

De naamgeving van de vereniging dekt haar doelstelling; genieten van rust in een natuurlijke omgeving. De vereniging onderhoudt de gemeenschappelijke paden en het terrein, waarvoor u jaarlijks een geringe bijdrage betaalt van ca. € 175.

De woning mag max. 60 vierkante meter oppervlakte hebben op de begane grond. Met een maximale nokhoogte van 5,5 meter kunt u op de verdieping nog ca. 2 slaapkamers en een badkamer realiseren.
U kunt gedurende het hele jaar gebruik maken van uw recreatie woning, maar permanente bewoning is niet toegestaan.
Norg wordt gewaardeerd om haar uitgestrekte bossen om te wandelen, fietsen, paardrijden, etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving fraaie zwemplassen w.o. het Ronostrand en aantrekkelijke recreatie voorzieningen; De Hondsrug of één van de meren in Zuidlaren, Paterswolde of Leek. Of gaat u liever een keer naar de stad? Groningen en Assen zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Norg
Sectie
D
Perceel
1848
Oppervlakte
150 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
In bosrijke omgeving

Foto's